ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

19/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη και πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία σε διεθνές επίπεδο. Δοκιμάζεται η Υγεία μας, ένα από τα ύψιστα αγαθά μας, αλλά και η σχέση με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Επομένως, η διατήρηση της ψυχικής υγείας όλων μας είναι από τα πρωταρχικά μας καθήκοντα.

Για το λόγο αυτό και δεδομένης της ψυχολογικής πίεσης που αντιμετωπίζουν ήδη αρκετοί συμπολίτες μας αλλά και οι ευπαθείς ομάδες, σας γνωστοποιούμε ότι παρέχονται δωρεάν τηλεσυνεδρίες Ψυχολογικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής.

******* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ******

Θα τα καταφέρουμε.

#mindyoursoul #mindyourhealth

Ελένη Στρομπούλα MSc

15/3/2020

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθ’ότι οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία είναι ραγδαίες και δεδομένου ότι οι μονάδες ψυχικής υγείας παραμένουν ανοικτές (μέχρι επόμενης οδηγίας που να αφορά τον ΚΑΔ μας) θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις Οδηγίες Λειτουργίας του χώρου μας.

1. Τόσο οι ατομικοί κανόνες υγιεινής, όσο και οι κανόνες υγιεινής που αφορούν τον χώρο μας τηρούνται στο έπακρον.

Σε κάθε χώρο συνεδριών, αλλά και στον χώρο αναμονής και στα WC υπάρχουν αντισηπτικά, χαρτομάντιλα και καλάθια αχρήστων που μπορείτε να χρησιμοποιείτε.
Στον χώρο μας υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες και γάντια μιας χρήσεως που σας προμηθεύουμε αν το επιθυμείτε.
Τα ποτήρια είναι μιας χρήσεως επίσης.

Πριν την έναρξη και με το πέρας των συνεδριών οι χώροι (πατώματα, γραφεία, καρέκλες και επιφάνειες, πόμολα, πόρτες αλλά και τα WC) καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά.

Κατά τη διάρκεια των συνεδριών οι χώροι αερίζονται διαρκώς.

2. Τα προγραμματισμένα ραντεβού είναι τοποθετημένα χρονικά με τέτοιο τρόπο που να απέχουν περί των τριάντα (30) λεπτών το ένα από το άλλο προς αποφυγή συνωστισμού στους χώρους αναμονής.

Δεν επιτρέπεται η παραμονή στους χώρους αναμονής σε συνοδούς, συγγενείς και φίλους των θεραπευομένων.

3. Σε περίπτωση που κάποιος θεραπευόμενος εμφανίσει συμπτωματολογία ακόμα και απλής γρίπης ή κρυολογήματος παρακαλείται για την άμεση ΑΚΥΡΩΣΗ της συνεδρίας.

4. Να υπενθυμίσω ότι παρέχεται η δυνατότητα Τηλεψυχοθεραπείας μέσω πάσης φύσης βιντεοκλήσεων (skype, messenger, viber κτλ)

Δεν ξεχνάμε να διατηρούμε την ψυχραιμία και την λογική μας. Σεβόμαστε το κοινό καλό και την υγεία όλων μας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.

01/11/ 2019

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΔΡΑ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από την 1-11-2019 το γραφείο μας θα βρίσκεται σε νέα διεύθυνση Αγίας Φωτεινής 45 στη Νέα Σμύρνη.